сряда, 27 март 2013 г.

21 неща, които не знаете за Нина Добрев


1Откритието

Много прохождащи актриси си мечтаят да бъдат открити просто така, но с Нина Добрев наистина се е случило. Един агент я забелязва докато тя учи актьорско майсторство в Торонто и от там всичко потръгва за нея.

2Перфектната Елена

Нина е победила много други млади актриси за ролята на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“, включително и Ашли Симпсън. Можете ли да си представите Стефан и Деймън да се борят за малката сестра на Джесика Симпсън?

3Българска красота

Тъмнокосата красавица го раздава американка, но всъщност си е нашенка! Тя е родена в София с името Николина Константинова Добрева, но се е преместила с родителите си в Канада когато е била на 2 години.

4Чужди езици

Нина говори на английски в „Дневниците на вампира“, но в един от епизодите за корените на нейната героиня, я чухме да говори и на български. Освен това тя владее и френски.
Можете да чуете колко добре Нина говори български туктук тук и тук.
5Романтика на снимачната площадка
Нина е щастливо влюбена в колегата си Иън Сомърхолдър, но знаехте ли, че е имала романтична връзка и с друг свой колега? Докато е работила в „Гимназия Деграси“, тя е излизала с Даниел Кларк.

6Магическо момиче

Тя е голям фен на Хари Потър! Нина е ходила на ваканция в Орландо, където с приятели е посетила „Хари Потър Уърлд“ и дори се е снимала пред табелата на Хогсмийд.

7Мъдрост

Нина Добрев се вдъхновява от експертите. Почти всеки ден тя публикува някой проникновен цитат в различните си профили по социалните мрежи. Можете да я следите в Twitter.

8Намасте

Нина остава във форма като тича и практикува йога. Тя дори демонстрира движенията си докато беше на гости в шоуто на Конан О‘Браян – можете да видите тук.

9Благотворителност

Добрев е доброволка и използва славата си, за да подкрепя много благотворителни каузи, включително тези за рака на гърдата и световния глад.

10Владее ритъма

Като дете Нина е вземала уроци по балет и джаз. Дори е участвала на международни състезания по художествена гимнастика. През 2005г тя е играла на световното в Копенхаген, Дания и на световното за младежи в Пилзен, Чехия.

11Известни приятели

Нина има някои доста известни приятели. Тя празнува 24-ия си рожден ден със своето гадже Иън Сомърхолдър, звездите от „Здрач“ Ана Кендрик и Ники Рийд, и Дерек Хю от „Денсинг старс“.

12Не иска да живее вечно


Нина играе вампир по телевизията, но в истинския живот не би искала да е безсмъртна. „Не знам дали бих искала. Имам доста готин живот и така съм щастлива.“

13С песен

Тя има и музикален талант! През 2012г се появи в музикален клип с комедианта Ник Браун. Песента, написана от Добрев, Браун и хип-хоп продуцента Jewels Beats, се класира на #188 място в iTunes.

14Музикален експерт

Тя обича независимата музика. Нина и Иън вече няколко години поред са забелязвани да се наслаждават на фестивала Coachella, където гъмжи от непопулярни изпълнители.

15Шегаджийка

Нина обича добрите шеги. Наскоро пусна в Twitter съобщение, че ще се омъжва, към което имаше снимка. Феновете фанатично кликаха на снимката, за да видят какво става, но там звездата позираше с прелестен малък тигър.

16Обича котките

Нина и Иън са горди фенове на котките. „Не искам да прозвучи сякаш съм на 100 години, но обичам моите пухкави приятели.“ – казва тя в интервю.

17Близка е с майка си

Нина и нейната майка, Михаела Добрев, са много близки. Те дори позираха заедно за кампанията „Got Milk?” миналата година, където ставаше въпрос за специалните моменти между майки и дъщери.

18Любимка на народа

Нина е обожавана от всички. Тя спечели наградата на People’s Choice за любима ТВ актриса миналата година и посвети победата си изцяло на своите верни фенове. „Честно казано дори не бях номинирана в началото. Те обаче се огънаха и ме номинираха, а сега трябва да отнеса наградата си вкъщи. Благодаря на всички и най-вече на феновете ми. Обичам ви!“

19Мечтата на дизайнера

Всички известни модни дизайнери искат да облекат прекрасната звезда от „Дневниците на вампира“. През 2012г Добрев си спечели място вбезброй класации за най-добре облечени, след като се появи в Ню Йорк с рокля по поръчка от Дона Каран.
20Предимствата да бъдеш скайпер
Нина е получила ролята си в „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ по много уникален начин: с прослушване по Skype! „Имахме снимки и трябваше да кажа, че отивам до тоалетната, за да изляза за 5 минути. Обадих се по Skype и така мина прослушването ми. Имаше момент, когато и двамата знаехме, че това е ролята за мен.“

21Експерт по пътуванията

Нина пътува толкова често, че се смята за експерт по летенето. „Когато пътувам със самолет, никога не си глася багаж. Вземам си дамската чанта, възглавничка за очите, шумоизолиращи слушалки, голяма възглавница и одеяло. Обикновено пътувам с някой колега и заспивам в най-изкривените пози, изпъвайки краката си върху скута на който седи до мен.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар