сряда, 3 април 2013 г.

Нина Добрев не иска да е любовница на Левски


Нина Добрев отряза Максим Генчев за филма му за Левски. Тя уж трябваше да играе измислен образ на монахиня на име Ана, която е бременна от Апостола. В крайна сметка обаче се оказа, че ролята е поверена на никому неизвестната родна актриса Лорина Камбурова, пише Всеки ден. 

 Броени дни след като обяви, че холивудската звезда Нина Добрев е съгласна да изиграе монахинята във филма му, режисьорът Максим Генчев съобщи, че това са блъфове и че за ролята е избрал друго момиче. Уж то било по-добрият вариант. "Моля да се спрат блъфовете с Нина Добрев, момичето е истинска българка, но няма как да се премери за монахинята Ана с младата и талантлива Лорина Камбурова", обяви Генчев. По този начин се опита да изкара нещата така, че уж не Нина му е отказала, а той е отказал на звездата заради по-добра актриса. 

 За ролята на монахинята Генчев оглеждал и Виолета Марковска, но в крайна сметка се спрял на Лорина. Тя е младо момиче родом от Варна, което засега играе основно в учебните спектакли на НАТФИЗ. На пръв поглед има известна визуална прилика между нея и Нина Добрев. 

 През 2011 г. варненката се пробва да пее в "Мюзик Айкъл" на кастинга в родния си град. Тогава Фънки я разкритикува, че е направила много лош избор на песни и я посъветва повече да не разчита на себе си за подобни неща. Въпреки това тя бе одобрена за участие в шоуто, но отпадна на много ранен етап. Изявява се и като модел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар