сряда, 10 април 2013 г.

Спойлери за Сайлъс, Клаус и Хейли


Знаете ли дали наближава някаква значима смърт на герой?
 Не, но мога да ви кажа, че в епизода следващия четвъртък включва друго голямо завръщане, както и може би възможността да видим истинското лице на Сайлъс – има слух, че това ще бъде австралийския актьор Скот Паркс. Не свиквайте обаче да виждате истинската същност на Сайлъс. Според източници стария вещер ще продължи да върши по-голяма част от мръсната си работа под прикритие. 

 Имате ли някаква информация за спин-оф епизода (епизод 20, който ще е като пилотен за евентуален спин-оф сериал)?
 След като Клаус беше с Хейли, избирането на Фийби Тонкин за участие в спин-оф сериала има повече смисъл, но в епизод 20 ще открием защо те винаги ще бъдат свързани – и защо Илайджа е толкова щастлив от това. 

 Кога в Дневниците ще започнат да съобщават, че всички ключови герои ще завършат гимназия след няколко седмици? 
 Завършването ще се превърне в главна тема на разговор в Мистик Фолс. “Ще има доста задавани въпроси като “Кой съм аз? Какво ще правя с живота си? Какъв трябва да стана? Къде трябва да отида?”" разкрива продуцентката Джули Плек. “Всичките ни герои ще се изправят пред тези въпроси докато взимат решение дали да останат или да заминат в колеж, да пътуват по света, да скъсат с някого, да останат заедно с някого. Доста големи, важни житейски решения ще бъдат взети, докато се сбогуваме с гимназиалната част от шоуто.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар