вторник, 9 април 2013 г.

Спойлери от Джули Плек за завършващите в Мистик Фолс, последния епизод и лека


Какво ще стане ако организирате церемония по завършване и никой не пристигне? Това е дилемата, пред която са изправени завършващите в Мистик Фолс – много от роднините на които са мъртви – с наближаването на края на учебната година. Продуцентката Джули Плек споделя “В предпоследния епизод докато Елена попълва покани за завършването казва “На кого да изпратя моите?”" 

 По-важният въпрос е кой от завършващите – Елена, Стефан, Каролайн, Мат, Бони и Ребека – наистина ще пристигнат на голямото събитие, което ще се излъчи (в САЩ) на 16-ти май? “Определено не всички от нашите непокорни, своенравни ученици ще присъстват, за да вземат дипломите си,” казва Плек. “Не казвам, че няма да са живи – те просто няма да са свободни, защото церемонията е по време на много важно свръхестествено събитие.”

 Съвсем в тон, шапките и тогите са в кърваво червено. Най-големия подарък за желанията на всички е дългоочакваният лек за вампиризма, който “ще бъде погълнат от вампир” потвърждава Плек. “Това ще бъде един от последните моменти в последния за сезона епизод”.

 А относно това дали учениците ще изберат да учат в близкия университет както и в други сериали, Плек разкрива “някои може да изберат да побегнат към Европа, Ню Орлиънс или незнайно къде.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар